KORTTELIMENU

3 ruokalajia, 54,-  liha & kala / 49,- risotto 

ALKURUOKALAUTANEN
Haaparouskusalaattia & pikkelöityä suppilovahveroa – Laktoositon, gluteeniton, sipuli, kananmuna
Muikkukukkoa & meijerivoita – Laktoositon
Kulman omaa graavilohta & kirpeää kurkkua – Maidoton, gluteeniton
Linnunmaksapateeta & ginipuolukkaa – Laktoositon, gluteeniton
Pikkelöityjä talven vihanneksia ”rosolli” & etikkakermaa – Laktoositon, gluteeniton

Forbidden by Laurenz V., Grüner Veltliner  – 10,10 / 16 cl

PÄÄRUOKA

Pintasavustettua nieriää, poltettua lanttupyrettä, Kulman ruismysliä & ruskeavoikastiketta
Laktoositon, sipuli (pyydettäessä gluteeniton)

Stefan Winter Kalkstein, Riesling –  11,90 / 16 cl

TAI
Grillattua naudan kuvepaistia ”Flank Steak”, karamellisoitua perunaa, rakuuna mustavalkosipulivoita & salottisipulia – Laktoositon, gluteeniton, sipuli, valkosipuli

Borsari Amarone  – 12,50 / 16 cl

TAI
Maa-artisokkarisottoa, valkoherukkavinegrettiä & raastettua mesjuustoa 
Gluteeniton, ilman mesjuustoa laktoositon

Wolfberger W3 – 9,70 / 16 cl

JÄLKIRUOKALAUTANEN

Tyrnirahkavaahtoa & mantelikakkua – Laktoositon, gluteeniton
Kyrön Dairy Cream -suklaamoussea& kuivattua vadelmaa  – Laktoositon, gluteenitonPala artesaanijuustoa & hilloa  – Gluteeniton

Barth Riesling Auslese  9,60

%d bloggaajaa tykkää tästä: