KORTTELIMENU

3-ruokalajia –  47- / hlö

ALKURUOKA:

KALALAUTANEN 15,-
Savumuikkua & Kulman saaristolaisleipää
• Sienipannacotta, graavisiikaa & kirjolohenmätiä
• Kylmäsavuhaukea, mummonkurkkuja & tillimajoneesia
• Punajuuri tartar, fenkolia & lakritsaa
Laktoositon – sipuli – pyydettäessä gluteenittomalla leivällä

Wolfberger W3, Alsace, Ranska 9,40 / 16 cl

PÄÄRUOKA 

NIERIÄ 28,-
Hiillostettua nieriää, sitruunaperunaa, voi-porkkanakastiketta & ruusukaalia
Laktoositon – Gluteeniton

Weingut Winter Dittelsheim, Chardonnay & Weißburgunder, Saksa 11,10 / 16 cl

tai 

FLANK STEAK 28,-
Flank steak sous vide, misovoita, ruusukaalia & kermaperunaa
Laktoositon –  Gluteeniton

La Renacida, Gigales, Finca Museum,  Espanja – 12,60/ 16 cl

JÄLKIRUOKA

suklaakirsikka trifle & kanelikermaa 11,-
Laktoositon – Gluteeniton

Yalumba Museum Muscat, Australia 11,- / 8 cl

TILAUSLOMAKE (oikea ihminen Kulmasta vahvistaa tilauksesi mahdollisimman pian)
– tilaukset samalle päivälle – soitathan 050 313 0004

%d bloggaajaa tykkää tästä: