KORTTELIMENU

3 ruokalajia 39,-  / pääruoka ahven
3 ruokalajia 31,- / pääruoka risotto

ALKUUN
Parsaa, uppomuna & hollandaise (l, g)  10,-

7,90 / 12 cl • 10,50 / 16 cl
Insight Sauvignon Blanc, Marlborough, Uusi Seelanti

PÄÄRUOKA:
Paistettua ahventa & parsaa (l, g) 25,-
korvasienimuhennosta & tillivoiperunaa

10,30 / 16 cl Stefan Winter Dittelsheim Riesling Kalkstein, Rheinhessen, Saksa

tai
Risotto  (l, g)  17,-
kermainen risotto parsasta, sitruunasta & herneestä

10,30 / 16 cl Stefan Winter Dittelsheim Riesling Kalkstein, Rheinhessen, Saksa

Jälkiruoka:
Valkosuklaajuustokakku (l, g) 9,50
raparperikompottia & mansikkaa

9,60 / 8 cl Heaven on Earth Muscat d´Alexandrie, Etelä-Afrikka